hilalaselll4 Kızlarrr var mı önereceğiniz şahane bir yumuşatıcı önerisi düşman çatlatan etli patlatan 🤣kokusu dışardan bile duyulan böyle bahar kokusu gibi parfüm gibi ağır olmayan kalıcı olan 💕
hd_d hilalaselll4 canm Bingo manolya ya da yumoşun mavi olani ben bunu kullaniyorum cok kalicilarr bayiliyorum kokulari mukkk
egeemomms hilalaselll4 valla baya iyi canım ilk defa kıyafetlerde kalan bi yumuşatıcı keşfettim,bundan önce yumoş kırmızı olanı kullanıyordum ama bunun kadar kalıcı değildi. Kesinlikle denemelisin 🤌🏻
tahamommy hilalaselll4 çok güzel gerçekten ben bebiş var diye kullanamıyorum o kadar kokuyor yani kurutmadan bile çıkıyor kokusu
egeemomms hilalaselll4 bende öyle kuzum daha önceki kullandıklarım da hemen koku gidiyordu bunda mis gibi kalıyor 🤌🏻
gzdeozn hilalaselll4 evet evet yaklaşık 1 senedir hiç aksatmadan tek kullandığım manolya olanı o kadar güzel ki mis ferah 💖💖 kurutma makinesinden çıkınca bile koku devam ediyor çok beğeniyorum hatta arada sırada bir şişeye sulandırıp etrafa sıkıyorum o dereceyim 😂💐 bide marketlerde çok dazla indirime giren bi yumuşatıcı indirimde bulunca hep stoklarım 🌸
ennieminnie Bingonun yumusaticilari der susarim , cok guzel urunler ve kokulari sahane ilk basta kirmizi olanini kullaniyordum ama gecenlerde mavisini denedim o da cok guzel