Gokturkmom_ Hiç sevmiyorum normalde makyaj bile yapmam ama bu durumdan rahatsız olduğum için kapatmak geliyor içimden kapatmak için değilde rengini açmak için ne kullanabilirim araştırıp bulduğum bunlar var ama kullanıp memnun olan var mı ya da başka ne önerirsiniz?
hilalaselll4 Gokturkmom_ canım salatayı kes yuvarlak şekilde buzluğa at donduktan sonra yüzününün her yerine sürebilirsin çok iyi pirinci de deneyebilirsin
dilaradoyan Gokturkmom_ uykusuz gecelerde özellikle iyice kapkara oluyor benimde gözlerim. Soğuk her zaman daha dinç gösteriyor mutlaka buzlukta dondurulmuş gül suyum olur tüm yüzüme sürerim buz gibi anında canlılık verir. Bir de ilk attığın markanın gözaltı versiyonu var kremini de kullandım ama serumu sürüm olarak daha rahat geldi. Koyuluk için kafein içermesine özen göster ürünün, göz altı serumunda kafein var
myangelson Gokturkmom_ benim de gözlerimin altı öyle ya hele uykusuz olduğumda iyice morariyor kesler gibi 😂😂😂😂 birşey kullanmıyorum burada bekleyeyim bende 🥲
hilalaselll4 Gokturkmom_ bir yemek kaşığına 1 çay bardağı suyu pişir sonra ocaktan al blenderden geçir buzluk kaplarına koy çıkar ve sür işe yarar😘canım sigara kullanıyor musun
Gokturkmom_ hilalaselll4 Teşekkür ederim 🥲🍚Hayır sigara kullanmıyorum ama genetik ile alakalı sanırım
Gokturkmom_ dilaradoyan Canım görselini atar mısın ürünün🤭Doğal gül suyum var dolaba koyup günlük kullanayım bakalım ne oluyor
dilaradoyan Gokturkmom_ Kullandığım soldaki gözaltı serumu. Sağdaki de yüz nemlendiricisi de ondan da çok memnunum formu çok güzel. 3al 2ödeden almıştım bayağı uyguna gelmişti. Gülsuyunu da ayrı bir seviyorum elif frekansı en yüksek bitki inan niyet okuyup falan sürüyorum. Kızları da hep silerim Gülsuyu’yla ayrı bir güzel hissettiriyor bana. Dondurulmuş olduğu için soğuk şok etkisi yapıyor anında fark ediyor yüz ☺️
eyoplk Bu markanın kremleri güzel mi gerçekten işe yarıyor mu fenomen abartmasıdır diye almak istemedim hiçbir zaman ama size güveniyorum kızlar😂
Almirolie Gokturkmom_ cilt bakımdan anlayan arkadaşın var ve buraya yazmışsın moralim bozuldu gidiyorum
eslem2121 Gokturkmom_ pirinci haşlayıp blenderdan geçirip buzluğa atıp yüzüne göz altına sürebilirsin bacumsu yada soğumasını bekleyip sürebilirsin koltuk altı kararmalarına da iyi gelio
Herseydenbiktim Gokturkmom_ Öneririm hayatım, ben artık elimden geldiğince kore ürünleri almaya çalışıyorum ama önceden avokadolu göz kremini kullandım cidden çok harika bir şey diğerleri de aklımda olanlar, skin401in birkaç kremini kullanmıştım baya memnun kaldim ondan o da aklımda.