sema_5353 Merhaba ,bana da doktor 11+3 de büyük ihtimalle kız dedi acaba bu haftalar da yanılma olur mu
evrem07 bilge39 bizde 11 haftalığız ☺️ bayram en son 8 haftalıkken gitmiştim bayram öncesi gideceğim cinsiyet için
ikibebekim _neslihan__ hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin ben de dün öğrendim bir kızım var bir de erkek geliyor bakalım hayırlısı olsun 🥰
_neslihan__ ikibebekim yaa çok sevindim sizin adınıza.🦋 sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin Rabbim
Nilozof buse_ylmz35 Ayy çok sevindim. Haberleşelim inşallah süreç içerisinde. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz ☺️🥹
buse_ylmz35 Nilozof bugün doktora gittiğimde geç dollenme olduğunu söyledi satı güncelledi 8+3 haftalik olarak sisteme girdi inşallah bebeklerimiz saglikla gelsin 😊
kadilek Son adet tarihime göre 6+6 ama ultrasona göre 6+1 çıktı hangisini baz alıp takip yapmalıyım ?
Nilozof buse_ylmz35 Benim de cuma gününe randevum var. İlk gittiğimde 4 gün gerideydi. Sonra 1′e düştü. Zamanla dengeleniyormuş diye duymuştum. Amin inşallah 🌸☺️
ozgeakkaya lazcino hayrlı zamanda sağlıcakla doğsunlar inşallah 🙏🏻 Ama benim geç döllenme sanırım ocak başı doğacak