Alara6161 mutluannemveben mide bulantısına süt ayran salatalık domates bunlar çok ii geliyor kahvaltı da beyaz peynir bunlar hemen kesiyor.
elif212028 emine1309 yani ondan olmasını temenni ediyorum çünkü doktor kontrolüm bayramdan sonra o zamana kadar düşünmekten kafayı yerim herhalde 🤣 evet erkek sizin belli mi 🤍
emine1309 elif212028 benim cumartesi randevum soracağım doktora, sağlıkla gelsin inşallah, evet benimde kızım oluyor 🥰
elif212028 emine1309 çünkü kötü bir tabloda sadece ara ara gelen batma şeklinde ağrı değilde dayanılamayacak şiddetli ağrılar olurmuş değil mi
mutluannemveben emine1309 ilaç verdi ama bana çok dokundu prilam başka bir ilaca geçeceğim onu da henüz almadım bende çalışıyorum ama haftalar geçmiyor sanki 2.trimesteri bekliyorum büyük heyecanla
emine1309 mutluannemveben 2. trimester mide bulantıların için azalmış oluyormuş balayı dönemi hamileliğin diyorlar.
Alara6161 mutluannemveben valahi bnm kadar ağır bulantı yaşayan yoktur heralde bu gebelikte bulantımda şeyden kaynaklı oluyor grip değilim ama gece yatınca şiddetli geniz akıntısı oluyor yani onun sıkıntısını özellikle sabah ezanıyla çok çekiyorum bu saydıklarım çok ii geliyor
mutluannemveben Alara6161 bakalım hangi ay daha iyi olacak hepsini tecrübe etmiş olacaksın 😅 bize fikir verirsin ileride inşallah
Alara6161 evrem07 kesinlikle Bnmde öyle vala kesilir dedim ama 3 haftadır yaşıyorum bu illeti bazen artık zorlamaktan kan istifar ediyorum karnıma kramplar giriyor
dilekmas @mutluannemveben bizde şuan 10+3 teyiz yarın doktora gideceğim kanamalar vardı kese etrafında o yüzden iki haftada bir gidiyorum kontrole ikinci gebeliğim ve hiç kusma yaşamadım bulantım var ama zaten doktorum hap verdi oda etkiliyor olabilir koku hassasiyetinden kaynaklı bulantım oluyor geçiyor şükür ilk bebeğim erkek tabiki cinsiyeti çok merak ediyorum ama önemli olan sağlığının yerinde olması inşallah güzel haberler alırız sürekli uykum var ama oğlumdan dolayı uyuyamıyorum daha 14 aylık💙
did_11 Merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum 6+2 haftadayız şuan doktor keseyi gördü ama içinde bebek gözükmedi bir hafta sonra tekrar gel dedi aranızda böyle bir durum yaşayan varmı telaşlanıyorum
mutluannemveben did_11 ayy hiç tedirgin olma bebek kendini hemen göstermeyebiliyor içini ferah tut bir dahaki randevuda görürsün bence 🐣