gebebirisi08 kizlar 8+3 teyim kasigimda 3 gundur batma agri bi duruyor bir basliyor ama uzun sure suruyor belime vuruyor bazen agrisi boyle yasiyan varmi birde progestan kullaniyorum acaba ondanmi bilmiyorum
[silindi] gebebirisi08 bende 7+1 haftalık hamileyim sol kasığımda ağrılar oluyor doktorum bu ağrıların olması normal diyor. Progestan iğnesini ve fitilini mi kullanıyorsunuz
gebebirisi08 [silindi] fitilini kullaniyorum sabah aksam acaba buyudugundenmi boyle insan korkuyor doktorum 1 ay sonra gel dedi sizin nasil kalp atisi vs duyuldumu
[silindi] gebebirisi08 evet geçen hafta kalp atışını dinledim. Doktorum da bana 1 ay sonra gel dedi. Bende sabah ve akşam iğnesini ve günde üç öğün de fitilini ikiser adet alttan kullanıyorum. Zaman geçtikçe insan çok endişeleniyor bisey olacak mı diye
gebebirisi08 [silindi] bende kan sulandirici ine kullanmis kanana alanim vardi ama geçti insallah sagliklica kucagimizi aliriz kalp sesini duyunca risk azaliyor diyolar ama insan korkuyor
[silindi] gebebirisi08 kan sulandırıcı enox mu kullandıniz Aynen bende de kanama oldu 5. Haftamda çok şükür atlattım. İnşallah dediğiniz gibi olur kalp atışını duydum ama hala bişey olacak mı endişesi var içimde inşallah da bişey olmaz