AdaKaranfili GozdeKB valla kız dedi. Ancak Dr sanırım tam olarak görmedi. 19 haftada. Raporun sonuna şunu yazmış. Görüntüleme bebeğin pozisyonu nedeniyle zorlasmis. Şimdi benim kafam karrisdi neden öyle yazdki
GozdeKB ilkiminannesi aynen yakınmışız bazen önde gidiyor çoktan manto bile olmuş olabilirsin cinsiyetiniz ne 🥰
GozdeKB AdaKaranfili Allah Allah başka doktora görün bide banada kız dediler erkek çıktı fetal dna da
GozdeKB AdaKaranfili Allah Allah başka doktora görün bide banada kız dediler erkek çıktı fetal dna da
AdaKaranfili GozdeKB gerçekten mi canım. Sağlıkla gelsin. Ne yalan söyleyeyim gönlüm erkek bebekden yana sağlıkla hayırlısı ile tabiki. İki kızım var çünkü. Kaç haftada kız dedi sana canım. Normal ultrasonda yine baktiririm gidince
AdaKaranfili GozdeKB canım bana da dua edermisin inşallah Dr yanılır. Allah bana da eli ayağı düzgün erkek evlat nasip eder .
AdaKaranfili esmasat21 evet 16-17 hafta civarı his etmeye başladım. Öyle aktiv değil.dalgalaniyor bazen. Bazen vuruyor.
GozdeKB AdaKaranfili benim 12 de kız 14 te fetal dna sonucu erkek 15+6 da doktorum gördü 17+6 da başka doktor kız dedi sonra başka bi doktora gittim 100/100 erkek dedi bende suç aslında fetal dna ve kendi doktoruma inanmadım 😅
GozdeKB momsy 13 haftalıkken hissettim evet hissediyorum özellikle yemek yedikten sonra birde arada rahmime sancı giriyor bel ağrısı falan oluyor cinsiyetimiz erkek sizin ne siz hissediyor musunuz 🥰
AdaKaranfili GozdeKB fetal DNA kesin sonuç verir dimi. Kesin olarak kaç haftada erkek dedi. Sen kendin de gördünmu ?