yesildenizz6 Nazpolat olmadım ama ciddiye alınacak bir durum doktorunuza haber verin, hastaneye gidin mutlaka gecmıs olsun..
superstar_00 Nazpolat 35.haftanda şiddetli kaşıntı ile başladı özellikle eller avuç içleri boyun yanları ayak bilekleri
Nazpolat superstar_00 benimde öyleydi ama farklı söylüyor sizde parmak uçları kaşınıyor mu ve izler falan
atesvesu Nazpolat karaciğer değerlerim ast ve alt 2 3 katına çıkınca sezeryana aldı doktor öncesinde usactive diye ilaç vermişti işe yaramadı doğumdan sonra düştü değerlerim
superstar_00 Nazpolat Dahiliyeye yonlendirdi dahiliye iki günde bir alınan ilaç önerdi 37.haftada bu bebeği dogurtmamiz lazım dedi doktorum kızım 36+6′da doğdu.
Nazpolat superstar_00 ya dün gittim iki gündür kaşıntım var bana dedi irdar yolundan dolayı kaynaklanıyor yani idrardan dolayı vücutta kaşıntı anlamadım pek
superstar_00 Nazpolat Dahiliye doktoruna gidiniz tahlil yaptırın Alt Ast Alp karaciğer enzimlerinize baksın gebelik kolastazi dan supheleniyorum deyin ben idrar yolu enfeksiyonunun vücutta kaşıntıya neden olduğunu hiç duymadım.