Bellabells Dduygu93 benim devlet hastanesinde yapıldı. 10 gün sonra çıkacak dendi.daha almadım sonuçları.özelde bir iki günde alındığını da duydum canım.
Nurpamuk Kızlar karınlarınız çıktımı ne durumdasınız Doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz ben şuan 12.3 üm en son 8. Haftada gitmiştim 2 Nisan da ikili için gideceğim
SenemYurttas Mrvyksl canim belli oldumu benimde 14+3 bugun gittim kiza benziyor dedi ama net 16.haftada soyleyebilirim dedi
Selen5 Buseersoy 11+2 de ikili taramada net erkek dedi ama ben biraz daha zaman geçsin istiyorum şuan 13+5 haftalığız🥰
Buseersoy Selen5 ilk kıza benziyor dedi sonra çıkıntı gördüm ama kordonda olabilir dedi emin olamadı ikinciye gittiğimde yine belli değil dedi😂
Sevgitanesi Bende pazartesi gideceğim 13+1 olucaz o gün inş gösterir cinsiyetini merak ediyor insan ☺️
Sevgitanesi Buseersoy biz bugün 13+1 de öğrendik erkekmiş canım. Biraz uğraştırdı en sonunda gösterdi darısı sizlere 😉
Buseersoy Sevgitanesi ay ben bugün yine gittim göstermiyor başından beri kız hisediyorum kız sanırım😂
Busrakrkmz28 Buseersoy 13 te kız demişti 17.hafta da erkek oldugu çıktı ortaya. Bu haftalar pek belli olmuyor gibi
efe2010 benimde dün yien erkek dedi. bakıyorum da internetten yanılma payı oluyomuş. 1 ay sonra tekrar gidicem .