Deryassssssss Selinnnce ınsallah kuzum bende oyle rahatlarım sen kaç haftada yaptırdın cnm o aynada bıttınen herkeze soylıcem bende anne oluyorummm dıye
Deryassssssss Mrvyksl olur kuzum ama kızsa bıraz daha uzun suruyo ben 11 haftada tahmınde bulundu doktor
SenemYurttas Mrvyksl canim belli oldumu benimde 14+3 bugun gittim kiza benziyor dedi ama net 16.haftada soyleyebilirim dedi
Selinnnce Deryassssssss 12 de yaptirdim cnmm. Hamile oldugunu daha soylemedin mi etrafa. Kiz ben ogrenir ogrenmez herkese yaydim😂😂😂
Seranne Bize den 11 de erkeğe benziyor ddi ama kesin değil bende 14.1 de tekrarlar gidecem kontrolee söyler mi bilmiyorum
Bellabells Bugün 12+2 olduk.3 doktor baktı ayrı ayrı.cinsiyet tahmininde bulunan çıkmadı.ikili testi yaptık sonuçları bekliyoruz.temiz çıkar inşallah
Deryassssssss Selinnnce soylemedım kuzum sımdı bu muanede gecsın ondan sonra korkuyorum bısey olmasın dıye
Askkokuluyavrum Buseersoy 16. Haftadayız kontrol de 18z Haftamız da olcaz kendi doktorumuz söyler belki bu sefer inat cocugummm bacaklarını Acar ise tabi 💃🏻💃🏻