sevvalinwonderland Melekk_38 ne demek istediğinizi anlayamadım. gebesiniz ve kaset test böyle mi çıktı demek istiyorsunuz yoksa gebe olup olmadığınızı bilmiyorsunuz ve testin sonucunu mu soruyorsunuz? başlığa “bir gebenin günlüğü” yazmışsınız da
havva_5 Melekk_38 ben kullandım, gölge bile çıkarmayan bir test, kaset testler 25 mlu üzerini algılar ama regl gecikmeniz sonrası yapsanız daha iyi bence
superstar_00 Melekk_38 Merhaba iki defa böyle gölge çıkarttı hamile degildim üçüncü defa da böyle çıkarttı sonra adet günü yaptım kırmızı çıktı.
shawty8876 Melekk_38 bende cıkarmıstı arkadasımdada cıkarmıştı gölgee ona pek guvenmeyin erken gebelik testi yapın derim
superstar_00 Melekk_38 Hatta Ebru hanıma yazdım dedi kuruma cizgisidir çizginin pembe olması lazım ama üçüncüde de böyle gördüm adet günü tekrar yaptım kırmızı oldu çizgi.
superstar_00 Melekk_38 3.ayda yaptığım adetime 4 kala öyle çıktı adet günü yaptım pozitif çıktı hamileyim önceki iki ayda da o çizgi çıktı kan verdim negatifti.
-Cennetkusuannesi- Melekk_38 çıkartıyor canım yalancı pozitif vermişti bana 2 gün arka arkaya yaptım çıkmıştı