iremm00 Allah kahretmesin bu 20 lik dış çıkarken nekadar ağrı yapıyor , 22 yaşındasın diye mutlusun sanıyor lar işte arveles yedim etki etse uyuyacağım
azra01 yorgunannis bendede var 2 tane doktor çekilmesi lazim dedi siz nasıl geçirdiniz bu süreci çekilirken ve sonrasında?
yorgunannis iremm00 benim zaten dişlerim çok sıkışıktı onlar baya zorluyordu ve zorlardı diye mecbur çektirdim
azra01 iremm00 benim 20 lik degilde kanal tedavili bir disim beni mahvetti artik dayanacak gibi değildi mecbur doktor izniyle gittim çektirdim kurtuldum iyiki cektirmisim
iremm00 azra01 benimkiler böyle nasıl biliyor muisn yarışı patlamsi yarışı hala etin içinde fifjfj resmen kendi 20 lik dişimi kontorl ediyorum nezmn patlicak tma diye
nurellanurrrr Hastanelerde randevu bulamamıştım,sırf bu yüzden eczaneden anestezi sprey almıştım,sadece o rahatlatıyordu ağrısını,ama hamileliğe denk gelirse Allah herkesin yardımcısı olsun
iremm00 yorgunannis tma cikmaid benim ki çıksa bebekleri az çok anlayabildim 🤣🥹 cidden çok sızlama ,ağri yapıyor