anne_adayi_ Betam 10.000 çıktı bebeğim son adet tarihime göre 5 haftalık gözüküyor karından ultrasonla kese gözükür mü biraz daha bekleyeyim mi ****
tugcekmrr anne_adayi_ Benim beta 70bin küsürlerdeydi ebemiz henüz 6. Haftaya yeni giriyorsun bebeğin kalp atışınıda duymak istiyorsan 1 hafta bekle demişti. Zaten randevuda bulamamıştık 7. Haftada gittim kalp atışını duyduk çok şükür 🥰
sarilale123 anne_adayi_ ben 500 küsürle öğrendim. 6 haftalıkken ilk kontrole gittim kese göründü 15 gün sonra kalp atışını duyduk
Eldgrn anne_adayi_ Genelde 5. Haftada kese gözükür beta değeriniz de gayet iyi yani yüksek ihtimal görürsünuz.
3boysmom anne_adayi_ ben 6dan önce keseyi görememiştim 2 gebeliğimde de, ama 5.haftada görenlerde var balım
stalas anne_adayi_ bence keseyi görürsünüz ben ikinci gebeliğimde usg ye göre 4+6 da gördüm keseyi ama tabi kalp atışı için henüz erken olabilir 😊
172027 Keseyi görürsünüz büyük ihtimalle ama kalp atışını duymak için biraz daha beklemeniz gerekebilir
172027 anne_adayi_ hayırlısı olsun inşallah 🤲 Bende yarın gideceğim inşallah duyarım minik kalp atışını 🤭
dalyaluna35 Benim son betam 15binlerdeydi 1 hafta sonrasinda gittim tam 5+6 da hem kalp atışını duydum hem bebegi gördüm 🌸