beyzagurbuzz Mert_Figen sana şöyle söyleyeyim ☺️ arkadaşım 22 23 haftaya kadar erkek beklerken özel hastanede, detaylı ultrason da kızı olacağını öğreniyor 😄❤️ yaklaşık bir aydır da minik hanımefendiyle geçinip gidiyorlar 🥰🌸
akbltsvda Mert_Figen bende 20 haftaya kadar devlet hastanesinde erkek diye biliyordum. Detaylida kiz dendi🫠 21+3 oldukk
DenizAda_ Mert_Figen normalde ilk hamileliğim de kız dedi doktorumuz hiç değişmedi ama bu sitede çok değişiklik gördüm o yüzden size kesin bir şey diyemeyeceğim.
Mert_Figen akbltsvda ayy şaka gibi kızdan erkek anlarımda erkekten kız gerçekten çok sasırdım benimde bir oğlum var doktor bunada erkek dedi saglıklı olsun yeterli ama bir kızım olmasınıda çok istiyorum
akbltsvda Mert_Figen ewt cnm benm de bir oglum var. Birde kizim olsun hep istiyordum. Once erkek dediler sonra kiz. Önceligim tabiki saglikli olmalari ama baya sasirmistim🫠
Mert_Figen akbltsvda yaa gerçekten mi çok sevindim Rabbim saglıklı olsun hiç önemli değil ama inşallah benimde öyle olur saglıklı bir şekilde