Yasmin_34 senaakck ben gidiyorum canım. İlk dogumumu da muhabbet hanımda yaptım..suan ikinciye hamileyim kontrollerime yine ona gidiyorum
Yasmin_34 senaakck dogumum pazar gününe denk gelmişti. Evden geldi muayene etti beni cnm .sonradoktor gitti ztn .gerisini ebelerle hallettik .suni falan takıldı. Acilmam tam olunca doktoru aradılar geldi bir kaç dk içinde doğum gerçekleşti geldiğinde. Kesi atmıştı onu diktikten sonra da gitti .yani iyi bi doktor genel olarak .yumuşak güler yüzlü
elifcinarr Yasmin_34 merhaba bir sorum olacak acaba sancıları nerede çektiniz yani gidinxe size bir oda öı verdilero kısmı anlatır mısınız? Benimde ilk olacakta biraz panikliyorum 😊
Yasmin_34 senaakck korkma canım. Öylede böylede doğuruyoruz. Allah yardım ediyor..Bi bakmışsın bebegin kucağında. Hersey unutuluyor ztn
gzm8181 Benim yengem iki doğumunu muhabbet hocada yaptı bir ay önce arkadaşım. Bende 35. Haftadayım kendisine gidiyorum. Son ana kadar normal doğumu destekleyen, pozitif bi hoca. Ve asla paragöz değil
Yasmin_34 elifcinarr evet canım sancı odaları var .orda sancıni çekiyorsun.dogum zamanı da doğumhaneye alınıyorsun..doğumdan sonrada odana götürüyorlar
senaakck gzm8181 nst kaç dk sürüyor canım bide doğumhanede mi yapılıyor yoksa başka özel odası mı var