asafemir60 Dün diş teli taktırdim felaket ağrım var geçmiyor acaba normalmi Dr çok olmaz demişti ama çok var elimde cikarasim var çok kötü bir his ne yapsam geçer bu ağrı ne zaman geçer yada
egeemomms asafemir60 çok geçmiş olsun bende yaklaşık 9 sene önce taktırmıştım of çok kötüydü böyle bi ağrı yoktu normal bence
beyhudeanne asafemir60 Merhaba, ilk 3-4 gün benim de çok fena ağrım vardı. Sadece sıvıyla beslenerek geçirdim o günleri ama sonra geçiyor tabii ki.
asafemir60 egeemomms hala kullanıyormusunuz birde şunu da mrk ediyorum doktoruma sordum ama tedavi bitince ilerleyen zamanda eski hallerine döner mi kökleri oynadı çünkü
egeemomms asafemir60 ben çok çektim ya toplam 4 diş çektirmiştim diğer dişler kaydı felan derken öldüm öldüm dirildim,evet yamuluyor maalesef benim üst damağımın altında ince bi tel var yamulmasın diye 2 sene önce felan taktırmıştım
sadece1selda @asafemir60 ilk başta böyle olması normal bi hafta kadar ortalama sonra alışıyor çene bende tel tedavisi görmüştüm buz tutardım çeneme tampon yapar gibi