Esmakirboga_04 Kızlar bu benim ilk gebeliğim. 27 haftama girdim hareketlerini hisediyorum ama tekme değil sanırım. Ve eşim tekme attığını görmeyi çok istiyor . Ama dışarı pek yansımıyor. Siz ne zaman hisetiniz?
Kahyaasena Esmakirboga_04 dışarıdan hisetmek için 30 lu haftalarda olmasi gerekiyor ilk bebeğimde öyleydi bende eşim dışarıdan görüyor du bile dönerken içeride simdiki ikinci gebeliğim daha erken hisettim hareketleri
tortillam_ Esmakirboga_04 1-2 haftadır içimde bir değişik şeyler oluyor da anlam veremiyordum. Bugün emin oldum. Gece göbeğimin ortasında toplandı. Elimi koyunca sırtını hissettim.Ayakları içte sanırım tekme hissetmiyorum. Yaklaşık 1 saat önce yine aynı değişik bir his var içimde. Muhtemelen ya tekme atıyor yada hareket ediyor. 19+6 olduk 12 den sonra. Her pzt yeni haftaya başlıyorz. İlk çocukta 20. Haftaların içinde hissetmiştim
Esmakirboga_04 Kahyaasena o zaman dön iki hafta daha bekliycrm . Benim ilk gebelik o kadar istiyorum ki eşim tanık olsun o anı görsün . Ben yine içinde hareketlerini hisediyorum .
Esmakirboga_04 tortillam_ tortillam_ çok garip bir his gerçekten. Ama benim biraz tecrübesizlik mıdır nedir bilmiyorum ama sadece hareket var tekme yok eşim pür dikkat bakıyor elini de koyuyor karnıma yok . Umarım bende hissederim bian önce . Rabbim sizin evlatlarınızı da size bağışlasın 🥰