busesahin nurum23 çok erken çıkmış varsada bilemedim fotoğrafı var mı testin üstüne mi gördünüz acaba
nzlgrlr Sebnem_95 git canım keseyi görürsün büyük ihtimalle ilk karından baktı çok küçük bide alttan bakalım dedi baktı gördü keseyi
kadilek NovaVina_ duydunuz mu acaba ? Ben 5+4 gittiğimde sadece kese vardı 2 hafta sonra gel dedi ama ben de 6+6da gitmeyi düşünüyorum
NovaVina_ kadilek görülmedi henüz. Cumartesi günü yeniden çağırdı doktorumuz kalp atışına. Ben de bugün 6+6’yım. Kesin olsun istiyorsanız biraz daha bekleyin 🥹
kadilek NovaVina_ 7+2de gideceksiniz o zaman . Ben zaten kan değerleri için gideceğim bir umut kalp için de sorarım bakar belki . İnşallah en kısa zamanda duyarız :)
liily @nurssy merhabalar benımde sat 21 mart pazartesı ılk kontrole gıttım. Ancak vajınal kese ve yolk sacı gorduk
zehraclk0 liily Ben de bugün gittim sat 22 Mart. Vajinal muayene etti kese ve yolk sac göründü sadece kesesi 2 cm sizinki ne kadar olmuş?
liily @zehraclk0 merhabalar bır gun var sanırım aramızda. Doktor kontrolune gıttınız mı bebegı kalp atısını vb gordunuz mu acaba
liily @"zehraclk0 kese ve yolk var mıydı pekı? Doktor bebek ıcın bır sey dedı mı ? Bende carsamba gunu gıdecegım kısmetse meraktan duramıyorum😮💨
nurefa kda002 maşallah😊 inşallah yakin zamanda da kalp sesini duyarsiniz🤲🏻 bende sabah kadın doğuma gideceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırım dünkü beta 435idi korkuyorum 3gun önce 239 idi yavaş yükseliyor