nurum23 yaseminis Rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bende inşallah yarın gidecem hastaneye
Sonay2014 ceylan111 bende 2 mayısta verdim 375 çıktı bat tarihiniz nedir benim 4 Mayıs yarın tekrar kan vereceğim
yaseminis nurssy peki ne zaman öğrendiniz kaç betayla bende 7 haftalık olmayı bekliyorum kalp atışı için
Snycm Bende yeni öğrendim Salı günü çarşamba günü regl olmam gerekıyordu olmadım sat 1 Nisan Lekelenmem olduğu için şüphelendim ilk değerim 174 idi iki gün sonra 435 oldu iki sonra da 1000 oldu 4+4 deyiz
NovaVina_ Son adet tarihi 19 mart benimde. 6+3’üz. Çarsamba kalp atısını duymaya gideceğim umarım bir aksilik çıkmaz. Hepinize hayırlı olsun canım anneler 🌸
kadilek NovaVina_ duydunuz mu acaba ? Ben 5+4 gittiğimde sadece kese vardı 2 hafta sonra gel dedi ama ben de 6+6da gitmeyi düşünüyorum
ceylan111 Sonay2014 benim 1 mayıstı bat tarihim de ben planlı gebelik istediğim için belirtileri de yaşamıştım 1 mayısta adet olmam lazımdı olmayınca akşam üstü erken gebelik testiyle öğrendim
mom2026 Benimde son adet 23 marttı 5+6 yız perşembe doktora gidicem sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 🥰
Snycm nurssy ikiz gebelik şüphesi bende de var ya acaba diyorum öğrendiğimde reglıme daha 2 gün vardı 174 ile öğrendim iki gün sonra 435 idi ili sonra da 1000 çıktı