vanilyax Koşu bandı sipariş etmiştim onu taşıdım kurdum 1 hafta boyunca hızlı koştum karnıma elektrikli şeyden takmıştım zayıflamak için 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.Bide 20 L su taşımıştım🤣
NilVibe mucizem_26 gerçekten mucize, kalp atışını duyduğumda ne kadar güçlüsün sen dedim ona 🩵 hayata tutunmasına hayran kaldım 🥹
myangelson mucizem_26 bir kaç kere dolorex içtim, ağır kimyasalı temizlik yaptım, ev taşıdım, koli kaldırdım, çelik kapı kaldırdık eşimle, halı yıkadım, evimiz inşaat ytong tuğla taşıdım 2-3 tane üst üste sonra hamilelik öğrendim 😂😂
emine1309 Adet söktürücü tarlusal içtim, hiç alıp içmemiştim ama gelmemesi canımı sıkıyordu test yaptım negatifti, motora bindim, hafif grip oldum diye ilaç içtim,bitki çayı içtim. Çok şükür şuan 12+6 olduk
tugbaustuntas mucizem_26 valla alkol sigara kullanıyordum denize girdim midye yedim koca bi tabak yere yapıştım yolda yürürken yüz üstü 😅
beyzakumsal09 Sigara kullanmaya devam eden var mı aranızda 5+3 haftalık hamileyim normalde yarım paket bazen daha fazla içiyordum öğrendim 5 6 düşürdüm bazen yarım atıyorum tamamı bitmeden içime çok çekmemeye çalışıyorum ama tamamen bırakamadım mide bulantım da olmadı benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ?😔
beyzakumsal09 nilaydax keşke biraz daha düşünceli olabilseniz dış gebelikmiş ve tüpü yaraladığı için tüple beraber alacaklarmış insanlaşa yaklaşımınıza dikkat etseniz keşke biraz yargılama veya mahkeme yeri değil burası
nilaydax beyzakumsal09 ne dediğini anlamadım ben sigarayı bırak dedim zararlı diye.Kimin dış gebelik nesi var öyle birine yorum yazmadım.