Username06 Kızlar 13 den beri hissediyorum ama aşırı düzensiz bi gün oluyo bi gün olmuyo bazen hiç olmuyo yatarken hissediyorum genelde ama normal gündelik hayatta hissedemiyorum var mı böyle yaşayan normal mi
1cey Username06 13 de zaten erken bir hafta, benim ikinci gebelik 17 hala hissetmiyorum 😅 Normal bir durumdur bence
miracsevim Username06 yahu 13ten beri nasıl hissediyorsun anlamadım 17de bi kez hissettim şuan 18 hareket yok
bilmemben Username06 zaten şuanda düzenli takip takmanın gereken bir hafta değil ki niye panik oldunuz daha çok küçük hareket ettse de çok hissedilmemesi normal 3 4 hafta zaten hissedilir
Username06 1cey ben çok erken hissettim erkek cinsiyet erkekler erken hissettirirmiş öyle derler bide 46 kiloydum zayıflarda çabuk hissedermiş
1cey Username06 benimkiler de erkek canım pek onla alakası olduğunu sanmam, kiloyla olabilir ama ben daha kiloluyum
mihra2021su miracsevim çook gecmıs yıllarda bırı bebegın kalp atısını hıssettıgını iddia etmıstı😁 13 hafta cok erken benım ıkıncı hamılelık 19. Hafta cok cok nadır hıssetmeye basladım
miracsevim mihra2021su benimde 2 ilkini hatırlamıyorum kaçta hissettiğimi ama bunda geçen hafta yatarken hissettim bence gaz kıpırdanmalarını bebek sanıyorlar 😂😂
Username06 miracsevim gaz hareketini bebek sanmıyorum ben doktor olabileceğini söyledi zayıf insanlarda ve deri olarak daha ince olanların
mihra2021su miracsevim aynen segırme vs de oluyor bı de bıseyı cınsıyete baglamaları bıraz garıp gelıyor
miracsevim mihra2021su bence cinsiyetle hiç alakalı değil bebeğin hareketli olması ve annenin karın yapısıyla alakalı
arzuysf Cok normal daha cok küçük cunku rahime değmiyor sürekli. 22 den sonra falan net hissedersiniz her gun seklinde