aleynaabdullah 21 haftalık hamileyim ve başından beri geçmeyen vajinal kaşıntım var antibiyotik, krem, fitil hepsini kullandım ama geçmiyor bu durumu yaşayan var mı
sarumervee aleynaabdullah başından beri yaşıyorum mantar enfeksiyonum kaşıntım var bende herşeyi kullandım geçmedi doktorum şimdi probiyotik tedavisine başladı haftada bir kaç kezde batikonla siliyorum o bölgemi biraz bekletip yıkıyorum doktorum söledi
eslemoms Aynı durumdayım her kaşıntı olduğunda bol suyla yıkayıp kurulayın elinizden geldikçe kuru tutun işe yarayan tek şey o birde kekik kaynatıp süzün kalan suyla özel bölgenizi yıkayıp kurulayın o da işe yarıyor
aleynaabdullah sarumervee Teşekkür ederim benim doktorum sadece ilaç ve krem tedavisi verdi bi sonraki gidişimde bahsedicem bu dediklerinizden
aleynaabdullah Teşekkür ederim benim doktorum sadece ilaç ve krem tedavisi verdi bi sonraki gidişimde bahsedicem bu dediklerinizden
sarumervee aleynaabdullah banada fitil krem tedavisi uyguladı baktı geçmiyor buna geçti umarım geçer geçmiş olsun ☺️