dalyaluna35 Haftamdayım 2. Gebeliklerde daha erken hissedildigini biliyorum ilk gebelikte 15. Haftada bebegimi kaybetmiştim bu yuzden kimisi o sayılmaz bunu ilk gebelik olarak düşün 20de falan hissedersin diyor kimisi de bu zamanda hissedebilirsin diyor ama ben nasıl anlayacağımı veya ayırt edebileceğimi anlamadım tecrubelerinizi anlatır mısınız nasıl bir his bağırsak hareketinden veya ağrıdan nasıl ayırt edilebilir bu ilk hissiyatler? Sizler ne zaman hissettiniz?
hilalaselll4 dalyaluna35 aşkım tam da bugün net hissettim halen de arada bir vuruyor o kadar tatlı ki 🥹💖
yaggmurt dalyaluna35 ilk gebeliğim ve 23. Haftada hissetim ben bu arada benimde düşüğüm oldu ama o sayılmıyor diye biliyorum
Mary__ İlk gebelikte 18. Haftada hissetmiştim şuan ikinci gebelik 21. Haftada hissetim 20 den sonra bekliyorlar hareket hissetmeyi bu arada kelebek uçuyor gibi balık kayıyor gibi bir his 🥲 Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm gebelere 🤲
dalyaluna35 Mary__ cok tesekkur ederim 🌸🙏 Allah sağlıklı kolay bir gebelik geçirmeyi sağlıkla kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin insallah 🙏♥️