Gencbirannis 08061999 onlar pastörize olduğu için sıkıntı olmaz diye biliyorum evde kendi yaptıgınız çiğ yumurtadan daha sıkıntılı olur ama yine de doktorunuza danışın
sarilale123 08061999 bende ev yapımı olarak biliyorum çiğ olduğu için. Arada canım isteyince yedim ben
drydnzcftc 08061999 ilk defa duyuyorum 3. Gebeliğim yerim bende haftada 1,2 defa makarnayla hamburgerle çokta severim
08061999 Gencbirannis kendim yapmiyorm marketen aliyorum sorucam mutlaka ama bilgisi olan vardir burda da
mucizebebeklerimiz 08061999 kendi yaptığınızı çiğ yumurtadan yapıyorsanız sıkıntı ama size sıkıntı verir bebeğe doğrudan bir zararı olmaz endişelenmeyin salmonella olursunuz Buda ishal ve kusma yapar susuz kalırsınız diye bebek için ekstra bir stres olmuş olur ama salmonella bebeğe ulaşmaz marketten alınan hazır mayonezlerde ise pastorize yumurta vardır arkasına bakarsanız yazar bunlar güvenlidir bunları tüketmekte bir sıkıntı yok
08061999 drydnzcftc bende severm ama hamile oldugumdan beri yemiyordum bugun arastirdim yiyebilirsn yaziyordu heryerde oyle yedim ama sonra kafama takildi
08061999 sdc cig ev yapimi yenilmiyormus galiba magzadakiler Tuketiliyormus ama ben Yinede emin Olamadim
08061999 beyzzsenturkkk yiyo valla biliyorumda iste tup bebek olunca insana her yedigi dert oluyor valla🙃 sakinmiyorm ilk hamileligimde daha takintiliydim oda tup bebekti bunda biraz daha genis davraniyorm ama ana yuregi🥲
anneoldukmusimdi Ben doktora sormuştum yiyebilirsin dedi. Sadece bi restorana cafeye oturduğunda dikkat et onlar açıkta tutuyorlar soğuk zinciri kırılıyor onun dışında marketten aldığın evde buzdolabına koyduğun mayonezden bişi olmaz yiyebilirsin dedi