1cey merveebraraslan burda çok okuyorum ama cok şaşırıyorum, özellikle erkekten kıza dönenlere pipi baariiiz belli oluyor çünkü 😅 bunun cevabını bende merak ediyorum bekleyeyim
cutebabymomm merveebraraslan fetalle ogrenmesem uzun süre ogreneyemeyecektim net. detaylı ultrasona kadar erkek olabilir dediler sadece bir doktor kız demişti. 😂
atlasmoms 1cey 11 de kesin erke dedi pipi gördük🤣 15 de sanırım bu kız da olabilir diye ikileme düştü doktorumuz detaylıyı bekliyoruz 🥰🥲
ARYa143 1cey ben yaşadım o durumu canım artık şaşırmıyorum 😂 erkeğe benziyo dedi, ki gerçekten benziyodu sonra baktık kız olmuş🤣🤣 Şimdi 2. Kızıma hamileyim bunda şaşırmadık ama 🤗
sngl2404 11 de tahminen erkek 13 den sonra kesin erkek dendi. 20.haftada detaylıda kız oldugunu öğrendik 🫠
1cey atlasmoms ilk gebelikte 12de doktorum erkek yüksek ihtimalle dedi erkek çıktı, ikincide 15de erkek dedi şuan 17deyiz değişmez diye düşünüyorum baya pipi gördüm ya 😅
Papatya-45 1cey kız bende 16.6 da gordum ama 18.2 de gidince doktor bacaklarını az kapamıs kız dedi ee bu gordugum pipi nereye kayboldu anlamadım 😄
1cey Papatya-45 sey ekranda hareket ederken gördünüz mü? Ultrason kağıdında karisabiliyor ama ben ekrandan görünce anladım valla 😅 bebek de hareketliydi zaten pipi vücuduyla bütün haldeydi
merveebraraslan cutebabymomm benim ilk kızımda 7 aya kadar gittiğim her yer erkek dedi en son bi doktur kız demişti bu gebeliğimdede belli değil imtıhan içindeyim 😅
Papatya-45 merveebraraslan bana ekranda gostermişti pipiyi ama devletin cihazları da iyi degil özele gidip bakıcam
merveebraraslan Papatya-45 kızımda pipi gördük sandık ama değilmiş bunda bacak arası byleyd netlik yüzdesi bile vermek istemedi