Babytmr 21 kasım sat. 15+1 olduk. 11+4te doktor kontrolümüzde kız gibi görünüyo şuanda demişti😍 yarın kontrolümüz var gösterirse kesinleşcek cinsiyetimizde inşallah 👼💕
Babytmr Pelinyildiz darısı başına inşallah 13 martta gösterir sizinkide canım çok heyecanlı oluyo doktorun söylediği o an 😬🙏
Pelinyildiz Babytmr rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 ikili taramanda hcg değeriniz kaçta acaba
Tintin Bestecanyurdu Kızlar bnm adetim 26 ocal baslangıcı yani.31nde bitti doktor adet tarihme göre 6 haftalık dedi ama ben adet aüremde ilişkiye girmedimki sonucta neye gore 6haftalık belirledi bole olan varmı yada fikri olan 🙏💐
Babytmr Pelinyildiz teşekkür ederim içime doğan oldu tam cinsiyette valla 😊😬 Allah seninde gönlüne göre versin inşallah. hcg 25,3 ng/ml Papp-a 1.9 yazıyo canım 12. Haftada yaptırmıştım
Babytmr Pelinyildiz hcg yi cinsiyete bağlıyo bazıları dimi ya ben ne olunca ne oluyo bilmiyorum onu 😊
Pelinyildiz Babytmr evet ondan sordum 100 üzeri kız 100 altı erkek diyorlar ama dogru değil senin sonuca göre 😃
Babytmr Pelinyildiz salı günü bekliyorum haberini bebeğinim 😍👼 aynen o tutmadı bende demekki 🙂 şanslı annelerdensin bulantın yoksa Negüzel 🙏 kusmam toplasan 3-4 kere olmuştur ama bulantılar var bnde ki hala ara ara oluyo maalesef😔