Hemsirehanim Bestecanyurdu 16 haftada öğrenilmesi bence çok çok iyi doğuya göre . Çünkü doğuda 20. haftada falan söylüyolar eğer kızsa aldırmasınlar falan diye bazen 30. haftaya kadar bile söylemedikleri oluyo. Ama cinsiyeti erkekse 16. haftada söylüyolar
Esma5825 havhaz34 Benimde 27 kasım sat En son 11+4 iken gittim ultrasonda 2 gün önde görünüyordu. Şimdi 11 gğn sonra randevum İnşaAllah söyler çok merak ediyorum 😇
Vldnrdnc havhaz34 erkek canım evet net dedi tekrar sordum kesin dimi diye evet dedi ve bize de gösterdi bacak arasındaki çıkıntıyı bak burası kesin dedi
Bestecanyurdu Vldnrdnc bana erkeğe benzetiyorum dedi kesin söylemicem 20 Mart’a randevu verdi o gün kesin sonuç için gidecem
Tugceanne Bestecanyurdu benimde aynı canım doktor erkeğe benzetiyorum dedı 20 mart haftası gidicem bende doktora hayırlısı☺🙏
FilizAltiparmak Bestecanyurdu banada 12haftalik erkege benzetiyorum dedi kesin demedi 14haftalik iki ayri doktor kesin kiz dedi. Sizde sabredin derim
Seeda kızlar benimde adetimin son günü 27 kasımdı. 13+4 olarak takip ediyordum başka doktora gittim bebeğimin 14+ 6 olduğunu söyledi sizce hangisi doğru kafam karıştı biraz 🤔
Ronya Seeda cnm benimde 27 kasım son adet tariği ama bi doktor 13+4 diyor kendi doktorum 12+3 diyor VE kafam çok karıştı
Seeda Ronya bana da doktorum en son son adet gününden değil ilk gününden hesaplanır dedi ilk günümde 19 kasım oluyor ozamn 14 hafta 6 gün dedi hatta o yüzden 2 ki tarama testimi yapamadı günü geçmiş seninkinin dedi.
Ronya Seeda banada bugün yapalım dedi 2 tarama testi istemedim ense kalınlığına baktı normal dedi ve cinsiyetini de kesin olarak söyledi kızım olucak senin doktor ense kalınlığına baktığında normal dediyse korkulacak bişey yoktur inş😊
Tugceanne 15+5 olduk şükür sağlıklı hayırlı bir erkek bebek istiyorum,nasipse erkek gibi deri doktor .Allah herkesin gönlüne göre versin