Ozgecaann Benimde normalde 15 kasım ama geç döllenme 28 kasım dedi doktorum yarın ikili taramam var çok heyecanlıyım 🤯
Kbrbrfn NidaEzgi free beta hcg yazması lazım onun karşısındaki değer seninki muhtemelen bu. Bu değere göre bebeğinin cinsiyeti erkek 🙂 Ama tabii doktorun ağzından duymak en güvenilir olanı
Kbrbrfn NidaEzgi Senden ricam doktor cinsiyeti söyleyince bana haber ver. Bebeğin şimdiden hayırlı mübarek oldun İnşaAllah 😇
jrarya Esma5825 benimde 29 kasım son regli tarihim şuan 11+6 gösteriyo her yerde 🙄😣 neye göre değişiyo acaba
Esma5825 jrarya Bende merak ettim birde doktor da bana aynı söyledi 11+6 dedi ona göre şuan 12+3 oluyor iyice karıştım 🙈
jrarya Haticekckylmz 29 kasım benimde son reglim pazartesi günü 12+5 olucaz ve ikili test olucak kontrolümüz var inşallah bizde cinsiyetini öğrenebiliriz çok heyecanlı bi bekleyişmiş 😌😌
jrarya Haticekckylmz yok canım öğrenemedik biz cinsiyetini kız gibi geldi ama net bişey söyleyemem şuan dedi mart sonu bi sonraki kontrol dayanamazsan o Zamana kadar çık gel bi ara bakarız yine dedi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Kbrbrfn Haticekckylmz bu değerler labarotuvar analizlerine göre free beta hcg belli bir sınırda iken cinsiyeti erkek,sınırın üzerinde olursa kız diyor. Yapılan ikili testte çıkıyor. Ben kendim de arkadaşlarımda akrabalarımda denedim hepsi de doğru çıktı valla
Deryak 20 kasım benim SAT, İkizler doktor birine %80 erkek diğeri de kıza benziyor dedi. 12+4 te gittiğimde söyledi