Gnys Hellimpeyniri dün kontrole gittim kızınız olabilir dedi ama net bişey söylemedi. 21 inde tekrar gidicem ozaman inşallah netleşir 🙂
Hellimpeyniri Gnys evet başka başlıklarda okudum bir bayana 20. Haftaya kadar kız denmiş hem de %99 ama 20. Haftadan sonra da kesin erkek denmiş. Anladım ki kesin bir şeyler söylenmesi için baya erken ☹ En azından 16. Haftayı beklemek lazım
Cansum1 AsyAras 4 kasım bnm de 14 haftalığız bir doktor erkek diye tahmin ettti başka doktor kız diye 🙂 16. Haftayı bekliyoruz
Keremerve crash Son adet tarihim 19 kasım 11+6 ikizlere gebeyim. Bugün randevum vardı. Yüksek ihtimal kız olduklarını öğrendik (Eski hastalarından doktorumun yanılmadığını biliyorum) Netleşmesi için 1 ay daha sabırsızlıkla beklemek gerekecek🤗
Havvanaz Askile kuzum tahminde bulunuyorlar ama tecrübeli bi doktorsa biliyor elbette Rabbim gönlünden geçeni nasib etsin inşallah
Sevgim bng_bng Allah tamamına erdirsin kardeşim banada dedi doktor 11+1de ultrasona göre 11+6ydık ama bi türlü emin olamıyor insan inşallah doktorun dediği gibi benimki de erkektir tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması
bng_bng Sevgim Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize cinsiyeti hiç önemli değil sadece merak ediyoruz işte 😊
Haticekckylmz Sevgul8592 29kasiim benimde ama ultrasonda bugun itibari ile 12+2yiz adetime gore onde erken dollenme denildi dunde tahminimizi aldik %51 erkek hayirlisi olsunda 🤗😇
Tugceanne Bestecanyurdu şuan için erken görüyorum dedı doktor tahmınım var ama cuma ıkılı test sonucu çıkmış mı diye bakıcaz umarım cuma netleşecek
Vldnrdnc Bestecanyurdu bugün yine gittim başka bi dr a kıza benziyor dedi 💕 ama net değil 10 gün sonraki kontrolde netleşir dedi 😍😍 en azından bi yorum aldık