Mom05 Haftam kızlar bugün adet sancısı gibi sancılarım başladı belime vuruyor , dakika tutuyorum 40 dk da bir şuan , tuvalete çıkıyorum sık sık büyük tuvalette dahil ve mide bulantım var. Ne olursa artık hastaneye gideyim doğum sancısı nasıl birşey hiç bir fikrim yok yardım edermisiniz ?
yeliz1923 Mom05 5 dk da bire düşerse başlamış demektir kasıktan bele vuran ağrı olur bebek toplanır karında bende böyle olmuştu
gerigeldik Mom05 tuvalete sık çıkıyorsanız takip edin. Benim bir anda suyum gelmişti su mu değil mi diye anlamaya çalışırken 5 dakikada bir tuvalete gidiyordum sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyordum meğerse suyum gelmeye devam ediyormuş. 15 dakikada bir sancı vurmaya başlayınca hastaneye gittim 5 cm açıklık vardı
eminaas Mom05 ilk doğumsa beklemeyin haber verin ,mide bulantısı açılmayı hızlandırır bir yakınım evde sancımı çeker giderim demişti gidene kadar bebek kakasini yemişti acil sezaryana alınmıştı ,Allah korudu ikisine bisey olmadi
yeliz1923 Mom05 Olmaz ama siz yine de doktorunuza söyleyin açılma vs. Olabilir yanlış yönlendirme yeyim 🥰
emineuc Bence siz yine de doktorunuza haber verin. Güzel ılık bir duş alın ağrı devam ediyor mu bi bakın sancı takibi yapın
Mom05 eminaas şuan bel ağrım çok daha fazla , takibini yapıp doktora öyle haber vereceğim ama sıklığı çok fazla değil henüz artarsa yazacağım hemen bebek hareketleri normal ama hiissediyorum