denizhelensarpberat Kahyaasena yasak mı çektirmek peki ben sandım ki diş sıkıntılı olunca ilaç verip çekiliyor
Kahyaasena denizhelensarpberat yasak değil cektirmemi söyledi doktor bana ama çok korktuğum için çektirmedim diş komple kırık benm içinde kökü kaldi damakda ameliyat la alınır anca dedi korkudan gitmedim bnde
denizhelensarpberat rumsal peki ne zaman geçti bogaz agrınız bide parol içiyormuydunuz benim geçmediği için onu da yanında içiyorum az rahat duyuyum diye yutkunurken ağrı yapıyor çünkü
Aysenur_6101 denizhelensarpberat 2. Trimesterdeydim 20. Haftalarda tam hatırlamıyorum, evet çok zor ama baya araştırdım emzirirken de öneriyorlarmış
Aysenur_6101 denizhelensarpberat rica ederim ne demek ama dediğim gibi enfeksiyon daha zararlıymış bebeğe🤦🏼♀️🙏🏻
denizhelensarpberat Aysenur_6101 aklımda bulunsun ama zaten içtim ilacı ya içtiğim halde zorlanıyorum iyi ki içmişim bogaz çok kötü bisey ya insan hamileyken daha da ayrı zorlanıyormuş hastalıktan
denizhelensarpberat Kahyaasena benimde oyle bi dişim var ben de korkuyorum ama sonra diyorum ki şimdi sezaryan falan olursam ondan kork diyorum kendime 😂😂 o yüzden halim benimde perişan