denizhelensarpberat Bogazlarım aşırı ağrıdığı için doktorum önerdi iç diye korkuyorum ya ateşim arada çıkıyor ama yutkunmakta zorluk çekiyorum
bsrbrkysr184_ denizhelensarpberat ay bn bi tane idrar yolu için 3 tane kullandım galiba buydu ama net değil doktorun önerdiyse iç canım birsey olmaz
deryabrs denizhelensarpberat aynı durumdayım dün gece acillik oldum Ateş ve boğazlar yüzünden. Augmentin yazdı acil doktoru sonra kendi doktoruma sordum içebilirsin dedi. Birazdan 3. Dozu alıcam üzgünüm ama ateşlenmekte çok tehlikeli geliyor bana. Güvenli ilaçları içmekte bir sakınca yok.
denizhelensarpberat bsrbrkysr184_ önerdi de bu 2. Antibiyotik içmem olacak ya bi de 2 ay önce içmiştim bebekcige üzülüyorum
denizhelensarpberat Aysenur_6101 kaç haftalıktınız çok zor ya bebeğe hiç kıyamıyorum ama mecbur içecem her yerde salgın var nerden bulaştı bu bogaz enfeksiyonu anlamadım
Aysenur_6101 denizhelensarpberat 2. Trimesterdeydim 20. Haftalarda tam hatırlamıyorum, evet çok zor ama baya araştırdım emzirirken de öneriyorlarmış
deryabrs denizhelensarpberat bir an önce ilaç almaya başla iltihapın kanına karışıp bebeğe zarar verme ihtimali de var diye biliyorum bende dayandım dayandım en son acillik oldum. Mecburen içiyorum şuan
denizhelensarpberat deryabrs size de çok geçmiş olsun benim aşırı zor süreç ya nerden bulaştı bu bogaz enfeksiyonu anlamadım aşırı da dikkat ediyorum ama galiba salgın var umarım başka antibiyotikler kullanmak zorunda kalmayız ya doğum yapana kadar
denizhelensarpberat bsrbrkysr184_ zaten valla bu salgınlardan bıktım evden çıkmasam da hasta oluyorum çıkmasam da havada bi bokluk var hamile olunca sanki hersey beni buluyormuş gibi geliyor bi doguraydım bebeği sağ Salim karnımda yıprandı gibi ilaçlardan ötürü sanki
bsrbrkysr184_ denizhelensarpberat bende hep öyleydim valla Allah kolaylık versin dikkat et ben hep ilaçsız atlatmaya çalıştım zor oldu
Kahyaasena denizhelensarpberat diş apsem vardi 19 haftalikken doktorum verdi kullandim inşallah bir daha olmaz
denizhelensarpberat deryabrs içtim biraz önce artık bende nefes alacak bogazda yer kalmadı bi hayırlısıyla dogursaydık ya cidden kendimi geçtim artık sadece bebek odaklıyım
decembermum denizhelensarpberat ben 1000 mg olanı içtim doktor biliyor da veriyor korkma iç o hamilelikte içilen bir ilaç ateş ve enfeksiyon bebek için daha tehlikeli
denizhelensarpberat decembermum bana da ilk 1000 dedi ama bana ağır geliyor diye 500 yazdırdım artık içiyorum zaten başladım biraz önce baktım hamisler hep kullanmış rahatlama geldi bende içmeye başladım