oguzkaann pengumommy amnisure testi ile bakın de benimde bebek iyi açılma yok alttan muayene ultrason bebek suyu ölçüsü nst herşey normaldi ama amnisure testi yaptıkar son olarak o pızitif çıktı malesef sizde isteyin yapsınlar
pengumommy oguzkaann çıktım şuan doktor tavrı pek hoşuma gitmedi ikiz gebelik olduğum için niye buraya geldin burada bakılmaz vs tarzı azarlayici şekilde konuştu pazartesi zaten randevum var o zmaan doktor seni başka yere sevk eder falan dedi sinirlendim çıktım
oguzkaann lared kulak çubugu gibi bi pamuklu cubukla vajina girişinden örnek alıyor bir solisyon var ona koyup cubugu karıstıp en son da içine bi test koyuyor çift çizgi pozitif tek negatif
oguzkaann pengumommy şu bazı doktorlarında tavırları gerçekten merhameti yok bazılarının hamile bir insan endişelnen bir insan olarak görmüyorlar inşallah değildir sen yine evde takip et ıslaklık artarsa flan yada sürekli gelirse git iyi biryere
oguzkaann pengumommy doktora gidene kadar ayağa kalkmamaya calış lavabo dışında ayağını yukarı koy sol yanına yatmaya çalış ıkınma sakın lavaboda
oguzkaann lared yok ilk alınanı spektulumla aldılar ikinciyi boş aldı ertesi gün ikiside hiç acımadı 3. Testide boş almışlardı gitş kısmında pamuğu gezdirip alıyor zaten
nesivar pengumommy hapısrdıgınızda zorlandıgınızda geliyorsa idrardır. Ama durduk yere geliyorsa amniyoncsıvısı olabilir. Kokusuz renksiz genelde yani kötü bi kokusu yok
lared nesivar yani durduk yere hissetmiyorum idrara sıkıştığımda hafif ıslaklık oluyor nokta kadar o da normal değil mi hamile olmadan öncede böyle oluyordu
nesivar lared hamilelikten dolayı kaslar daha gevşek oluyor artık normal. İdrara sıkıtıgınızda da tutamayabilirsiniz. Ben bişeye aşırı güldüğümde kaçıyor. Hapsırdıgımda kaçıyor. Oluyor yani
pengumommy oguzkaann hatırlattığı iz iyi oldu dikkat edeceğim teşekkürler progesteron verdi kullanıp dinlenecegim
lared oguzkaann hiç yardımcım yok ev işleri vs 2 çocuk var mecburen kalkıyorum ne yapayım inş su gelişi değildir bendeki
oguzkaann lared inşallah değildir hemen ilk fırsatta gidin yinede eğilmeyin karnınızı kasacak işlerden uzak durun bi yemek yapıyorsanız kalanı eşinizden rica edin ve daha çok dinlemeye çalışın inşallah güzel haber alırsınız negatif cıkar
lared oguzkaann öyle yapıyorum bol su havuç suyu günde 2-3 bardak Doktor fazla içme dedi sararırsın bakalım pztsi kontrolüm var
Esma006 pengumommy canım idrarını isteyerek ve hissederke yapıyorsun ama amniyon sıvısı istemeyerek gelen birşey hissetmiyorsun muayne ol bence sızma olabilir alttan bakıyorlar ultrasonla baktırmak istemezsen test yapıyorlar rahim ağzından
lared nesivar ebet birde çok su içiyoruz tutamamamız normal . Acaba bu haftalarda suyu azalıp sağlıklı zamanında doğum yapan var mı çok merak ediyorum
nesivar lared ben hrr zamanki gibi su içiyorum aslında harici fazla içmiyorum günde 2 2 bucuk litre falan