mercanyildizi 12+3 Asla hiçbirşey yiyemiyorum. Herşey kokuyor midem bulanıyor. Bebeğim besleniyor mudur? Süreci böyle geçen oldu mu. Sadece karpuz ve elma yiyebiliyorum
Aysekaram mercanyildizi bende 9 haftalığım 7 den beri o haldeyim prilam içiyorum kusmayı engelliyor ama bulantıya asla çare bulamadım sabırla geçmesini bekliyorum
mercanyildizi Başka ilaç kullanıyor musunuz peki Ben folik asit Magnezyum Tiroit için bir hap Ve progestan fitil kullanıyorum Bu kadar ilaç kullanmak da tedirgin ediyor açıkcası decembermum
yldzz01 mercanyildizi hepsi hamilelikte kullanilan ilaclar canim endise etme doktorun yazdiysa kullan mide bulantina gelirsek suan haftan kucuk ilaclarla buyuyor bebek ama cok kotu ediyorsa seni bulanti prilam al eczaneden benimde bulantim var prilam yazdi doktor gece yatmadan iki tane iciyorum anca kendime geliyorum
mercanyildizi Aysekaram derdim kusmayla değil :( hiçbirşey yiyemiyorum bu durum beni çok tedirgşn ediyor
yldzz01 mercanyildizi rica ederim canim ilk hamileligimde 6 ayima kadar kustum yiyemedim bisey ama sorun olmadi bebegimde