yesilyurthayriye9gmailco Kızlar merhabalar 22 haftalık gebelikte Bel ağrısı ve makat ağrısı yaşayan var mı
atkaplan yesilyurthayriye9gmailco yani o haftalarda bende de oluyordu makatta falan agrı ama bel sıkıntı eğer fazlaysa acile git
buketdeniz19 yesilyurthayriye9gmailco bende bel ağrısı var sağ kasığıma vuruyor hatta ağrı makat ağrısını ilk defa duydum ama
superstar_00 yesilyurthayriye9gmailco 18+6 haftalık gebelik ben gebeliğin çok erken haftalarında bunu yaşamaya başladım halende devam ediyor doktora sordum makat ağrısı neden olur dedi kabız misin hayır dedim başka bir şey demedi bir sorun yok dedi.
esracndn yesilyurthayriye9gmailco benim hamileliğimin başından beri topal oldum resmen bel mi kuyruk kemiği mi anlamadım 😥
yesilyurthayriye9gmailco Bel ağrısı özellikle sağ yatsam yok sol yatsam yok ne kadar sürer bu şekilde bilmiyorum ilk hamileligim de bilmiyordum böyle şeyler aslında
yesilyurthayriye9gmailco Yani devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum hafta sonu da doktor bulmak sıkıntı işte
Aselsu16 Ben de 22 haftadayım ve çok şiddetli bel ağrısı çekiyorum. Acile gittim parol serum yaptılar ama geçmedi
yesilyurthayriye9gmailco Aselsu16 bende dün akşam gittim serum yapmadı parol hapını verdi makat ağrım beni sitres soktu çünkü vajinamada baskı yapıyordu bebek büyüdükçe olurmuş kabız olmamaya özen göster dedi bide agır işler yapma dedi bu şekilde gönderdi