safiyekaraca31 linamom2 hiç korkma canım ben kendimi o kadar çok korkuttum ki kısa bir işlem 15 dkka sürüyor en fazla ilk omce alltan bir ilaç veriyorlar bir saat falan bekliyosun sonra işleme başlıyorlar ben anastezi aldığım için hiç birşey hissetmedim uyandıktan sonra sadece adet sancısı gibi ağrım oldu ama oda çok ağır geçmedi rabbim kolay getirsin tekrar nasip etsin bizlere inşallah
linamom2 safiyekaraca31 Amin inşallah Allah razı olsun 😢 kendi doktoruma gittim ben almak istiyorum seni snesteziyle dedi. Ordan çıktım başka hastaneye gittim orda da kalbi durduğunu söylediler o doktor hemen alcaktı kâğıt imzalayıp çıktım. Perşembe gününe kadar benimle ama çok zormuş
safiyekaraca31 linamom2 evet o psikoloji o kadar zor ki bende 5 gün boyunca öyle kalbi durmuş şekilde tasimisim benimki 10 haftalık olmuştu bol bol dua et içini ferah tut gerçekten 🥺rabbimin bize bir sınavı demekki inşallah tekrar o duyguyu yaşarız
linamom2 safiyekaraca31 Aminn inşallah rabbim yüreğimize ferahlık versin inşallah 😢 bugün rutin kontrolde öğrendim kaç gün önce durduğunu söylemedi daha sonra başka hastane acile gittim orası da alttan muayene etti dedim kaç gün 2-3 falan dedi bilemedim çok zormuş
Miniminibirler Kızlar bu kalp durmaları neden bu kadar yaygınlaştı? Çok duyuyorum ve okuyorum benim de genetiği taranmış sağlıklı tüp bebek embriyom kalbi durdu 7haftalık kurtaj oldum. Kan sulandıcı da kullanıyordum sürecin başından beri gerçekten çok üzüldüm
kps Miniminibirler başınız sağolsun bende kürtaj olalı yarın 1 hafta olacak. Aşılardan ve yediğimiz içtiğimizden kaynaklandığını düşünüyorum. Bende kan sulandırıcı falan kullanıyordum ama olmadı.
kilicoz Miniminibirler bnm de 5. Tranferim de ilk kez tutmuştu ama kalbi durmudu 7 haftslık kürtaj oldum genetik sorun çıktı trısomi 21 di o yüzden durmuş 6. Tranferim de şükür 18/4 olduk fetal yaptırdık bişi çıkmadı şükür eğer genetik de sorun varsa vicut onu inha ediyormuş
Miniminibirler kps sizin için de çok üzgünüm. 2 hafta lekelendim sonra 31.gün normal reglimi olmuştum ben kurtaj sonrası. Doktor sonra deneyebilirsiniz demişti 4.deneme yaptık kurtaj sonrası ama maalesef yine olmadı
kps Miniminibirler içinizi ferah tutun olur Allahın izniyle 6 7 ay sonra kalanlar olmuş benim postumda baya yazanlar olmuştu bak istersen. Folik asite devam ediyor musun
Miniminibirler kps ara vermiştim sinirden bütün vitaminleri filan kaldırmıştım şimdi yeniden başladım
kps Miniminibirler çok iyi anlıyorum seni bizde 5 yıl sonra kavuşmuştuk ama ne kadar sinir stres o kadar zor oluyor önce kendini sakinleştir kuzum akışa bırak 🥺
Miniminibirler kilicoz biz transfer öncesi genetik tarama yaptırdık sağlıklı embriyo idi yine de kalbi durdu gercekten ne yaparsak yapalım kısmetten öte yol yok anladım..