Aysesare Başına gelen var mı arkadaşlar? Açıklık muayenesi sonrası ebenin eline kan geldi , lekelenme olur dedi geçmişti ufak ufak 2 gündür lekelenme devam ediyor
Ssseval Aysesare bende de öyle kahverengi leke geldi muayne sonrası doktorum o normal. Kırmızı gelirse gel dedi. Hatta 2. Defa muayne etti açıklık için şimdi hiç gelmedi
Aysktr Benim ebem kanama olursa mutlaka doktoruma gitmemi söylemişti haftan da ileride doğumun baslamıs olabilir mi acaba doktoruna gitmen gerek bence
Aysesare Aysktr kan geldi muaye ettikten sonra eldivendeydi. Kanama olabilir çok olur mu hayır dedi, iki gündür damla şeklinde görüyorum yoğun kanama olursa tabiiki giderim
Aysesare Ssseval 2 ebe muayene etti beni perşembe günü, eldivene kan geldi bu normal dedi doktorum da oradaydı. Sadece 2 gündür damla şeklinde görüyorum ama yoğun değil
Ssseval Aysesare mantıklı😂 o değil yenidoğan kıyafetler küçük gelcej🤣🤣🤣 annem gitmiş küçük küçük almış😂
Serifeehorasan Aysesare canımm Meraba konuyla alakalı değil ama benim 32 haftalığım ama Bebek 34 haftayla uyumlu çıkıyo gelişim olarak belki biliyorsunuzdru diye yazıyorum k.b. Erken Doğum olurmu yoksa hani haftaya göremi olur doğum
Tugceayse Aysesare bebeğim küvezde ben evde Allah’a şükürler olsun daha beterleri var ben buna da şükrediyorum
Aysesare Serifeehorasan Estağfirullah 😊 hangi haftada iseniz ona göre hareket edilir. 34 hafta ile uyumlu olması bebeğin sadece gelişimi ile alakalıdır