gfc02 byzkds oğluma deli gibi erik aşermiştim şimdide kızım olacak Allah’ın izniyle tatlı aşeriyorum sürekli
byzkds _pearl ben de limon, erik eksi şeyler yedim ama kız denildi ben erkek hissediyorum başından beri😅
DenizAda_ _pearl ben de ilk hamileliğimde çok yedim limon kızım oldu yani ekşi tatlı olayı bence cinsiyeti belirlemiyor hiç
selcanikizler İkizlerim de tatlı komasına girmiş gbi tatli yerdim kız oldular bunda tam tersi ekşi nevarsa yiyorum 35 haftaligiz hâlâ cinsiyet belli değil kontrolden kontrole çocuğun cinsiyeti değişiyor 😂
3oglanannnesi byzkds hiç inanamazdım ama kız çıktı oğlanlarda ful tatlı et yedim kızda yaprak sarma ekşi salata erik portakal yedim
selcanikizler byzkds evet detaylı USG dede malesef neler yapmamıza rağmen bacaklarını açmadı göstermedi 🥴
decembermum İlk ikisinde deli gib ekşi yedim kız oldular üçüncü daha yedi haftalık deli gibi ekşi aşeriyorum limonu tuzlayıp yiyorum
Belinayyy0112 byzkds sürekli erik yiyorum ve erkek aslında aşermeyle alakası olduğunu düşünmüyorum kızımda da hep tatlı şeyler yerdim mesela