nrbrkx38 Merhabalar detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız randevu zor bulunuyor bulamam diye şehir hastanesine aldım bugün 18 mayısa 19+3 haftalık oluyoruz bebek te 3-4 gün ileride görünüyor sürekli ultrasonda çok erken mi olur acaba
crnk94 nrbrkx38 doktorum 22. Haftada önerdi. Öneri üzerine özel bir perinatologa gittim ben. Gittiğimde çok erken gelen hastalar için çok detay veremediğini en ideal aralığın 22-24 hafta arası olduğuyla ilgili bilgi vermişti
gamzeakarsu17 nrbrkx38 21 24 arası yapılıyor.21de yaptırdım 10 dkya yakın sürdü resim verdi yalnız aldılar eşim giremedi üniversite hastanesinde yaptırmıştım.tek tek parmaklarını saydı organların boylarını ölçtü pipiyi gösterdi öncesinde emin değildi doktorlar ama detaylıda net pipi ortadaydı.şimdi ikinciye gebeyim bakalım bu nasıl olacak.yarık dudakta bakılıyor
nrbrkx38 Birde şehir hastanesinde çektirip bilgisi olanlar ne kadar sürüyor fotoğraf veriyorlar mı yanımızda birinin girmesine izin veriyorlar mı ve gitmeden önce yapmam gereken birşey var mı☺️
nrbrkx38 gamzeakarsu17 bizimki de kendini göstermiyor doktorum detaylı da öğrenirsin dedi biraz da ondan duramıyoruz 🤭