zelih8a8wa Bebegim 3 günlük bezinde pembe leke oluyo o neden oluyor bilgisi olan var mı acaba veya bu durumu yaşayan
dalyaluna35 zelih8a8wa kiz bebeklerde adet durumu olabiliyormuş geçici bir durummuş tam sebeplerini bilmiyorum ama doktorunuzla iletişime gecmelisiniz
AycanTemel zelih8a8wa Benim bebegim de 10 günlük falandi erkek çocuğu pembemsi veya turuncuya yakın bi.leke görmüştüm direk doktoru aradım Ve dediği sey yetersiz beslenme olabilir veya idrarında üre olabilir diye beni kontrole çağırmıştı
babyymom59 zelih8a8wa bizimki de 4 günlük 😍 doktor pembe leke görürseniz bana ulaşın demişti yetersiz beslenirse oluyomuş bezini doldurmuyor mu
gerigeldik zelih8a8wa yetersiz beslenmiş olabilir mi? Pembe leke ondan oluyor susuz kalırsa yetersiz beslenirse tabi yine bi doktorunuza danışın derim
Kartaly zelih8a8wa ürik asit kristalleri. Sarılık olabilir, yetersiz beslenmiş olabilir. Sütünüzü emiyorsa mama takviyesi yapın derim.
zelih8a8wa Kartaly sarılık sınırda dedi ebe sık sık emzir dedi öyle yapıyorum ama yine de geliyor o lekeden
melikelina zelih8a8wa doktorumuz öule dememişti anneden bebeğe gecen bi hormonla alaklı kız bebeklerde oluyor demişti zaten 2-3 kere oldu bidaha olmadı
Kartaly zelih8a8wa doktorunuza danışarak mama takviyesi yapın. Yetersiz beslenmeden vücut susuz kalıyor gibi. Emiyo gibi görünebilir ama sütü çekemiyo olabilir, az süt geliyor olabilir. Bir iki kere mama verip gözlemleyin derim