rabiauzun37 temmuzonbir öyle maalesef ben bazen iş bile yapamıyorum 15 dk yaparsam 15 dk dinleniyorum
Perla_ rabiauzun37 merhaba bende 24 haftalık hamileyim bu aralar bayılma hissi bana da oluyor böyle çarpıntıyla beraber daralma geliyor sonra bir bulantı terleme olduğum yere yığılasım geliyor bu hafta iki kere yaşadım bunu , hastaneye dahiliyeye gittim sıra beklerken öyle oldu birde bugün ya sizinde mi bu şekilde oluyor ?
rabiauzun37 Perla_ evet aynı dediginiz gibi çarpıntı basliyo kalbimde nefes alamıyorum gibi bayilcakmisim gibi oluyo işte bir seyler atınca ağzıma biraz dinlenince yavaşlıyo sadece
rabiauzun37 Perla_ yani kansızlık vitamin eksikliği ben zayıf biriyim zaten 49 kiloyla hamile kalmıştım genelde o da sebep olabilir ama doktorlar bir sıkıntı görmüyor yüksek tansiyondan kork düşüğü bir şey yapmaz diyorlar
ennieminnie İlk hamileligimde gebelik zehirlenmesi yasadim , suan ikinci hamileligim 18 hafta oldum ama suanlik tansiyonum dusuk 9-6 , 8-6 seklinde Aslinda yuksek olmasindansa bunu tercih ederim ama daha ileriki haftalarda ne olur bilmem