beyzagurbuzz fundap bizimki tatlı, çikolata başta olmak üzere iki lokma yesem göbek atıyor içeride 😄❤️
Hhh03 yaggmurt maşallah ya kaç haftalıksınız siz biz 18haftalık olduk ama böyle bazen pıt pıt hissediyorum bazen hiç yok kaçta hissetmeye başladınız
lokismommy çikokata tatlı yedikten 1 saat sonra kıpırtı hissediyorum mesela bide şey fark ettim kontrolde ne zaman eşimle gitsem kıpır kıpır sürekli zıplıyor falan ultrasonda ama eşimle gitmediğim 2 defa oldu ikisinde de poposunu döndü çikokata tatlı meyve suyu doktor yarım saat bekletti yine fayda etmedi onu da hissediyo olabilirler
beyzagurbuzz lokismommy bende de 1 2 kere oldu, sabahtan beri kımıldamayan bebiş babasını duyunca hareketlenmeye başladı, babacı olacak diyorlar 😄❤️ dedim doğsun atıcam kucağına, öyle bedavadan babacılık yok 😄
lokismommy beyzagurbuzz hahaha bende aynı şeyi diyorum kedim var ben mamasını suyunu veririm oyun oynarım falan ama bi kere gelip de bana göbek açmadı 2 yıldır eşimin yanında uyur onunla isteyerek vakit geçirir bebek de babacı olursa terk edicem bu evi 3ünüz yaşayın diyorum 😂😂
emosduygos Kızlar ben de 19+4 üm 2 gündür alt karın sağ ve sol kasık pelvik bölgeye yakın hissediyorum atma hissi böyle başladı mı 10 dk falan sürüyor kalp atışı gibi eninde olamıyorum ilk gebeliğim 😊 bebek atışımıdir balon patlaması kalp atışı gibi gün içinde oturdukca sık hissetmeye başladım aniden başladı daha önce hiç yoktu erkek bebek 😊
beyzagurbuzz yeliz1923 hamileliğin başında deli gibi turşu isterdi canım, normalde bebekler zaten tatlı yiyince coşuyor
Cisemmmm Ben henüz hissetmedim 19+1 oldum ilk hamileliğim büyük bir heyecanla kizimi hissedeceğim günü bekliyorum 😊