beyzagurbuzz sudekaplan @tugbakalkan hem dua et içinden, la ilahe illallah desen bile rahatlarsın ki başında hemşireler vs sohbet muhabbet ediyor. Biri yazmıştı hatta burada heyecanlanıyorum benimle konuşur musunuz diye ☺️❤️
beyzagurbuzz 1cey ben de Düzce deyim, 2. Doğumum olacak farklı bir hastanede de arkadaşım demişti, üniversite hastanesine gidiyorum, orası için mi tam hatırlamıyorum ama doğumunun birinde dediğin gibi uyuşturmadan taktılar dedi. Ben söyleyeceğim bakalım.
tugbakalkan beybigeliyo sırf bu bilinmezlik yuzunden yaklasık 2 aydır antidepresyan iciyorum maalesef :( dualar ediyorum ama bu dusunce hic gitmiyor benden elimde degil
beyzagurbuzz biiremm bence bebeği alırken ister istemez mide de sarsılıyordur biraz, ondandır diye düşünüyorum
beybigeliyo tugbakalkan sadece doğum konusunda mı böylesiniz yoksa genel olarak bi anksiyete probleminiz mi var
Aysekaram ervaas yok geçirmiyorsunuz bende panik atak olurum demiştim ama ztn öyle sakinleştiriyor ki sizi güzel güzel yatıyorsunuz gayet sakin🤣
safiyekchl Aysekaram idrar sondası çıkarılırken acıyo mu ve en üstü dikiyorlar mı yapıştırma mı oluyor
Aysekaram safiyekchl bana sonda takılmadı öyle elleriyle karnıma bastırma filan da hiç bir şey olmadı. Dikiş 5 6 tane vardı sonra kontorole gittim almıştı dikişleri
byayla tugbakalkan hiç korkulacak bir şey yok canın acımıyor iğneyi hissetmiyorsun bile o kadar büyük olabilir ama anlamıyorsun ve pozitif bir doğum oluyor bence normal doğum gibi bebeğini de o an kucağına alıyorsun sadece iğneden sonra baş ağrın olmaması için bol bol filtre kahve içiyorsun ve bitter çikolata yiyorsun 🥰🥰
busra241_ tugbakalkan merhaba tipleri bağlatmak için mi sezeryan olmak istediniz. Bir de özelde mi devlette mi olacaksınız benim de 3 gebeliğim ben de aynı şeyi düşünüyorum çünkü devlette doktorumla görüştüm sezeryan istiyorum dedim isteğe bağlı tüplerini bağlamak istesen bile ben yapmam dedi şu an yasak geldi bakanlık tarafından dedi. Hastanemizde şu an sezaryen yasak dedi
tugbakalkan busra241_ özel hastahaneden sırf bu sebepten dogum paketi aldım canım çünkü 3 normal dogum oldugu icin istege baglı devlet sezeryan asla yapmıyor.