Sonay2014 Betam ilk verdiğimde 3 katına çıkmıştı şimdi ise hızında yavaşlama olmuş 2 katı bile değil ama %60 ı geçmiş bu neden olur yaşayan var mı bu durumu 3 kez kan verdim bundan sonra tekrar verip bakmalımıyım yoksa yavaş yavaş kimyasala mı dönüşecek
eminekyr Sonay2014 takip ettir bence doktorunla da paylaş ve strese girme en önemlisi, kanaman var mı?
birumut_ Sonay2014 benim öyle oldu 3 katı 2 katı 3 gün sonra %48 artmıştı 400 lerdeydi doktor kimyasal dedi 2 gün sonra birden 1800 çıktı
rumsal Sonay2014 bu normal bir durummuş duymuştum ilk başta haftasını tam yakalamak için hızlı artarmış sonra yavaşlarmış
eminekyr Sonay2014 o zaman iyi bence istirahat et strese girme düşünme demekki dinlenerek geçecek sürecin olabilir böyle şeyler kaçıncı haftadasın
birumut_ Sonay2014 bebekte bişey yok kalp atışı vs gayet güzel sadece kese çevresinde kanama alanım var
eminekyr Sonay2014 anladım dediğim gibi dinlen bence böyle de kendini strese sokup sorma çünkü ben de stres yaşayıp kendi kendime yaptım yani bunları sordukça aklında kalıyor tabii insan sormak da istiyor anlıyorum ama kendine zarar bence dinlen oyun oyna ya da elişi falan yap yapıyorsan