sarilale123 minikanne123_ o zaman bişey diyemem ben herşey hazır olsun son ana kalmasın diye hareket ediyorum hep
minikanne123_ sarilale123 herhangi bir risk olmadığı sürece o haftalarda yapmayı düşünüyorum ki çok şükür görünürde bir sorun yok inşallah doğuma kadar da böyle devam eder
140524ba minikanne123_ ben sadece dolabını düzenledim 3 aydan büyük kıyafetleri vardı ablasından kalan onları yerleştirdim ama hastaneye gidecek olanlar daha yıkamadım öylece bekliyor benimde kafam karışık bir yanım erken yap şimdiden zor oluyor diyor iki yaşında kızım var ona çok vakit ayırmak istiyorum bir yanım erken daha 35 gibi yap diyor 🤭
minikanne123_ 140524ba ama bende aynı benimde 1 yaşında kızım var ondan kalanları yıkadım ütüledim yerleştirdim sadece hastaneye gidecekler kaldı tesadüfün böylesi 🙃
sevcilim Valla oturdum cips yiyip film izliyorum 😂😂 yatak bebek arabası 3,5 parça kıyafet dışında bir şey almadım ne zaman tamamlarım bilmiyorum daha zaman var Allah’ın izniyle hava sıcak olacak çok fazla kıyafet düşünmüyorum
140524ba minikanne123_ yaa çok güzel duygular tabi ben şimdiden kızımı nasıl bırakıp hastaneye giderim diye uykularım kaçıyor 🥹
sarumervee uzuncab herşey tmm haftaya hazırlamaya başlıyacağım çantayı ben yıkayıp kıyafetleri ne olur olmaz hazır olsun
140524ba kesginn nem bitirdim diye bilirim dolabını düzenledim hastane çantası için biraz daha bekliyorum tek eksik korse kaldı onuda alırsam doğumu beklerim artık
zngns 28 haftalik olduk bizde, eksikleri tamamlamaya çalışıyorum bende baya bitti gibi , 31, 32 gibi yıkayıp utuleyecegim
masmelow uzuncab 29+6 dayım. Eksiklerimizi tamamladık gibi bişey ufak tefekler kaldı. 31-32. Hafta gibi çantamı hazırlamayı düşünüyorum. 6 yaşında bir oğlum var o erken doğdu o yüzden erkenden hazırlayıp beklemek istiyorum🙏🏻 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🙏🏻🌸
mervekalkann uzuncab 30+2 olduk topluca sipariş verdim hastane çantası ürünlerini 2 hafta sonra hazırlayacağım 34. Haftada da yıkayıp ütülerim herhalde.