ozgemm91 Yenidoğan Biberon seçimi yapamıyorum arkadaşlar cam mı plastik mi avent in kolik biberonu mu hangisi
Esra1999 ozgemm91 sakın asla cam tercih etmeyin aventinkini özellikle damlatıyor bebek hareketlendikten sonra pat diye kapağı açılıp üzerine dökülüyor plastik olanlar çok iyi aventinki ama kolik olanı alırsanız gaz sorunu aza iner
Havin49_ ozgemm91 bence cam daha sağlıklı ama elimden düşüp kırılan kaçıncı biberon olduğu için plastik e döndüm bi bebeğim avent bi bebeğim lansinoh kullanıyor
yurdtas ozgemm91 antikolik avent aldım plastik olandan bir tane bebeğim severse devamını alırım dedim lansinohda seviyormus çoğu bebek emin olamadım
gkc990_ @ozgemm91 Cam ağırlık yaptığı için plastik aldım phlisp Avent gaz önleyici aparatı ile kullanıyorum
mermevhamser Havin49_ Merhaba phılıps ve lansinohu kullanmış birisi olarak tavsiyemiz hangisidir arada kaldım
DenizAda_ ozgemm91 cam olsa daha iyi olur ama kırılma riski de oluyor bence hızlı akışlı bir biberon seçimi yapma emzirede bilirsin hızlı alış olursa seni emmez meme reddi çok olur ama emzirme olayınız yoksa philips avent biberonları çok güzel mammajoo da güzel yavaş akışlı o ben hem emzirdim hem de az az mama verdim 1 yaşına kadar.
ozgemm91 Avent aldım arkadaşlar 2 3 4 emzik başlı 3 boy yani, bir de süt kaşığı aldım, 2 numaralı biberonu gaz önleyici aldım