Bereninannesi Herkese mutlu bir gün diliyorum. Bugün şöyle bi konu açalım istedim: “Forumda en çok sana benzeyen kim?” Ben başlıyorum tabiki @aslmoms ❤️
azra01 Bereninannesi o kadar kimseyi tanımıyorum 😔😊 postalardan konuşuyoruz ama hic tanımıyorum samimi degilim kimseyle samimiden kastım arkadaşım yok yani diğerleri gibi🤦♀️🤦♀️😔
myangelson Bereninannesi burada bir çok sevdiğim arkadaşım var ama en çok kendime benzettigim @Merve-metin çocuklarımız aynı resmen ve duygularımız hislerimiz hep aynı 😅😅🥲🥲
azra01 egeemomms bende 23 yaşındayım cnm antepdeyim bir kizim var 3 bucuk yasinda 38+2 hamileyim senin kac bebegin var
Merve-metin myangelson ahhhh kader ortağım can arkadaşım 🫂😍 çocuklarımız huyları o kadar çok benziyor ki 🤣
Deleted33000 Bereninannesi burda bana herşeyiyle çok benzeyen @hd_d var onunla kafa yapimiz sicakligimiz çok benzetiyorum kendime diğer herkesle ortak yonlerimiz çok ama @hd_d bana çok benziyor
hd_d Deleted33000 yiaaaaa zeynommmm🥹 benimde oyleee etiketlemem gerekiyosa bende kesinlikle senii etiketlerdim herseyimiz cok benziyo seninle anlayisligimiz sevgi dolusuu olumuz espri anlayisimiz kisacasi herseyimizzz❤️🥹
Almirolie Bereninannesi tüm tanıştıklarımı ayrı ayrı seviyorum 🌸ama en çok benzeyen @Gokturkmom_ bacımmm da bacım