Kızlar dün Çam Sakura’da detaylı ultrason yaptırdım doktorun ismi Işıl Turan bakırcı. Bebek sol tarafına yattığı için yüzünü kalbini midesine tam anlamıyla göremedim bir şeyler ye tekrar bakacağım dedi. İkincisinde kalbini yüzünü biraz gördü ama midesini göremedi boşalmış olabilir saat 5 den sonra poliklinik yapacan ilk sana bakayım bi saat bekle dedi. Toplamda beni 4 defa muayene etti 😲😲 öğlen saatlerinde gitmiştim hastaneden çıktığımda saat altıydı ama dört defa muayene olmuştum. Doktora da söyledim bütün önyargılarımı yıktınız diye neden dedi burası için hep kötü yorumlar yapılıyordu isteseniz gördüm deyip geçiştirirdiniz dedim ama yapmadınız. Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum dedi. Resmen bütün gün benimle uğraştı. Ben açıkçası memnun kalmam düşüncesiyle gittiğim için cumartesi günü şişlide İsmail Özdemir in özel kliniğine de randevu almıştım. Onu da söylemdim. Midesini yine tam istediğim gibi göremedim ama İsmail hoca da çok iyidir özellikle midesine iyi bakmasını rica et. O da bakamazsa pazartesi randevusuz tekrar buraya gel yine bakayım dedi.
Ben açıkçası hiç böyle bir şey beklemiyordum 5 dakika bakıp başından savıyorlar diye çok yorum okumuştum ilk muayene 20 dk sürdü. Diğerleri de 10 dk fln. Renkli görüntü yok sadece tıp terimleri kullanıp asistanına not aldırıyor asla tek kelimesini bile anlamadım. Ama bittikten sonra her şey yolunda gözüküyor sadece midesine istediğim gibi bakamadım dedi boyunu kilosunu söyledi görüntüler ve yazdığı rapor daha ben odadayken e-Nabız a düştü. Ben çok memnun kaldım. Kesinlikle randevu alabiliyorsanız Işıl hocaya görünmenizi çok çok tavsiye ederim😌😌