esinaltintas Nasipse temmuz sonu ağustos başı gibi doğumum olucak, doğum ücretinde neler var bilginiz var mı? Fotoğraf çekimi yada bir kapı süsü faln?
esocaan esinaltintas merhaba esinaltintas merhaba suan doğum 45bin 5 fotoğraf hediyesi varmıs birde kapıya hoşgeldin bebeğim süsü asıyorlarmıs
lalelola Bu hastanede doğum paketi ne kadar? Temmuz sonuna doğumum var ama henüz bir hastane seçmedim.
esinaltintas lalelola arkadaşım 30 haftalık şuan ,doğum paketi almıştı en başında 68 yada 72 o aralardaydı rakam
esinaltintas belis19 12de tahminim var söylememi ister misin dedi, bende yok hocam söylemeyin kesinleşince söylersiniz dedim 16 haftalıkken falan kesin kız dedi ☺️ size söyledi mi 🌸
esinaltintas esocaan bu arada söylemeyin dememin sebebi 2. Gebeliğim bu ,oğlumda 12 haftalıkken %80 kız bu dedi, 16da erkek gibi dedi detaylıya girdim erkek çıktı o yüzden iyice büyüsün diye bekledim😅
belis19 esinaltintas esinaltintas büyük bir ihtimal kız dedi ama yanıladabilirim bir sonraki kontrolde netleşir dedi ☺