egeemomms 060436 ahahahahhh ay neler duyuyorum ya🤣🤣🤣🤣 çok özlüyorum o zamanları ya şöyle düşününce çok güzel anılar biriktirmişim diyorum 🥹
060436 egeemomms bizde her sene bi olay oluyor bacım eskiyi unutana kadar yenisi geliyor ama hatırladıkça insan özlüyor bakalım bu sene ne yaşayacaz😂😂
beautiful_ tahamommy hahha evdekiler zaten illallah ettiriyor 😂😂 Buradakiler çok pis ya insana vuruyorlar 😂
orhismommmmmm 060436 seni seviyorum valla kız😅😅 ben yapamam köye gidince prenses gibi davranıyorum kayınbaba kıyamıyor djsjsjsjs
060436 orhismommmmmm bende seni seviyorum bacımsu sen zaten prensesin 👸 valah aşko kayın babama yıllar önce şöyle bir şey demiştim canım isterse yaparım istemese elimi bile sürmem her sene bana der canın istiyormu gelin 😂😂😂
ikiprensesannesi___ beautiful_ gelecek gelecek az kaldı ne kaldı şunun Şurası’nda canın goşt mu istiyor ben hamileliğimde bir kere yedim hastanelik oldum onda da😂
ikiprensesannesi___ beautiful_ yok kız dokundu sanırm Hamileliğimide öyle öğrendim meğer benim küçük adam sevememiş 😁