orhismommmmmm 060436 seni seviyorum valla kız😅😅 ben yapamam köye gidince prenses gibi davranıyorum kayınbaba kıyamıyor djsjsjsjs
egeemomms 060436 ahhahahhh hatırlatma bizim başımızdan da geçti böyle bi olay o an çok korkunçtu ama hatırladıkça altıma işiyorum gülmekten 🤣🤣🤣🤣🤣
beautiful_ tahamommy kız bir traktör tutarız ayağını bağladık mı o kaldırır ahaa sana kurban tutma tamamdır 😂😂
060436 egeemomms o bendede oluyor her kurban zamanı tıranva olmuş eşime yine olurmu bu sene diyorum yok artık tecrübeliyiz o bi kere ölür diyor tutana kadar hep yaralandilar hem guluyordum hem üzülüyordum 😂😂😂
annekiz6141 Elisa0110 hahahahaha 😂😂🤣🤣🤣 ay kavurması da o gün güzel oluyor sadece dıger günler bı tadı tuzu olmuyor o günde kokudan cok yiyemiyorum ben 🤣😂
060436 annekiz6141 bacım ben evlenmeden önce elimi bile sürmedim yemezdim şimdi herkesten çok yiyorum evde hergün pişiyor ama şu kurbanda misafirliğe gidince tatlının yanında verilen kavurmayı yemek için can atıyorum çok severim o zamanın kavurmasını😂😂😂
Elisa0110 annekiz6141 ben ne ilk gün ne son gün koku gidene kadar yiyemem ama başkasını evinde yerim orda kokmuyor gibi geliyo 😂🤭